Τι καθιστά το ξενοδοχείο/κατάλυμά σας φιλικό προς το περιβάλλον; Οικοδομικά υλικά από βιώσιμες πηγές
Γραπτή ανακοίνωση περιβαλλοντικής πολιτικής
Το κτίριο μεγιστοποιεί το φυσικό φως για να μειώσει την ανάγκη φωτισμού και θέρμανσης
Παράθυρα που εμποδίζουν τη ζέστη/το κρύο (π.χ. τριπλά τζάμια)
Συλλογή και χρήση βρόχινου νερού
Χρήση μη τοξικών καθαριστικών προϊόντων
Παροχή οργανικού φαγητού στο εστιατόριο
Φωτισμός LED σε όλο το κατάλυμα
Τα απορρίμματα χωρίζονται σε 3 κατηγορίες
Δεν χρησιμοποιούνται αναλώσιμα (μιας χρήσης) ποτήρια/κούπες, πιάτα και μαχαιροπίρουνα
Τα οργανικά απορρίμματα κομποστοποιούνται
Ξενοδοχείο/κατάλυμα μηδενικών απορριμμάτων
Τα περισσότερα υλικά που χρησιμοποιούνται στην παρασκευή γευμάτων παράγονται τοπικά
Το εστιατόριο διαθέτει εναλλακτικό χορτοφαγικό μενού
Διεξάγεται έλεγχος ενέργειας τουλάχιστον μία φορά ανά πέντε χρόνια