1900 Inn on Montford



Παρακαλούμε επιλέξτε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας για να δείτε τις τιμές και τη διαθεσιμότητα
Άφιξη
Αναχώρηση
1 δωμάτιο2 επισκέπτες 1 δωμάτιο, 2 ενήλικες
Δεν μπορέσαμε να βρούμε διαθέσιμες προσφορές από αυτόν τον πάροχο.
Ελέγξτε για διαθεσιμότητα στις σελίδες των συνεργατών μας:
Εναλλακτικά, μπορείτε να αλλάξετε ημερομηνίες ή να δείτε όλα τα ξενοδοχεία σε Άσβιλ
Πληροφορίες
Κατηγορίες
Κατάλυμα που δέχεται σκύλους
Τρεις τύποι δωματίων είναι φιλικοί προς τα κατοικίδια ζώα και το ξενοδοχείο παρέχει επίσης ειδικές υπηρεσίες για τα σκυλιά που διαμένουν σε αυτό. Μέγιστο όριο δύο σκύλων ανά δωμάτιο. Δεν υπάρχει επιπλέον χρέωση για τα κατοικίδια ζώα.

  Δωρεάν Διαμονή για Σκύλους  


Κατάλυμα μόνο για ενήλικες
Το 1900 Inn on Montford είναι ένα κομψό κατάλυμα μόνο για ενήλικες, που προσφέρει ένα ήσυχο κατάλυμα για όσους αναζητούν ανάπαυλα από την καθημερινότητά τους. Οι επισκέπτες του 1900 Inn on Montford απολαμβάνουν μια γαλήνια και χαλαρωτική ατμόσφαιρα, που τους επιτρέπει να αποσυνδεθούν πραγματικά από το άγχος της καθημερινής ζωής. Ο μοναδικός συνδυασμός ζεστασιάς και πολυτέλειας του πανδοχείου δημιουργεί μια φιλόξενη ατμόσφαιρα που ενθαρρύνει τους επισκέπτες να βγάλουν τα παπούτσια τους, να βυθιστούν στα βελούδινα έπιπλα και να απολαύσουν το γαλήνιο περιβάλλον. Με την τέλεια ισορροπία μεταξύ ευκολίας και απομόνωσης, το 1900 Inn on Montford υπόσχεται μια αξέχαστη και αναζωογονητική διαμονή για τους απαιτητικούς ενήλικες ταξιδιώτες.

Πολυτελές κατάλυμα

Κατάλυμα με πάρκινγκ

Κατάλυμα με λίγα δωμάτια

Κατάλυμα 4 αστέρων

Κατάλυμα που οι σκύλοι διαμένουν δωρεάν

Δωμάτια
Zelda's Retreat This 3rd level suite features a balcony, microwave, and seating area. Please note this suite is only accessible via stairs.

Rossetti Suite This double room features a fireplace. Featuring free toiletries and bathrobes, this double room includes a private bathroom with a bath, a shower and a hairdryer. The spacious air-conditioned double room features a flat-screen TV with satellite channels, a private entrance, soundproof walls, a tea and coffee maker as well as garden views. The unit has 1 bed.

William Morris Room This pet-friendly room features a microwave and a seating area.

The Cloisters A patio, spa bath, and fireplace are featured in this suite. Please note this suite is only accessible via stairs.

Fitztgerald Guests will have a special experience as the double room features a fireplace. The spacious double room provides air conditioning, soundproof walls, as well as a private bathroom featuring a walk-in shower and a bath. The unit offers 1 bed.

Σχετικά με το 1900 Inn on MontfordΤο 1900 Inn on Montford, ένα bed and breakfast σε στυλ Arts and Crafts, καλωσορίζει τους ταξιδιώτες που αναζητούν μια χαλαρωτική και μοναδική διαμονή στο ιστορικό Asheville. Σε κοντινή απόσταση με τα πόδια από γκουρμέ εστιατόρια και μόλις λίγα λεπτά από το κέντρο της πόλης, το πανδοχείο αποτελεί ιδανική βάση για να εξερευνήσετε τα γύρω βουνά και τον ζωντανό τοπικό πολιτισμό. Με έμφαση στον προσεγμένο σχεδιασμό και τις επιμελημένες εμπειρίες, το πανδοχείο προσφέρει σουίτες φιλικές προς τα κατοικίδια για όσους ταξιδεύουν με τους τετράποδους συντρόφους τους.

Αυτό το γοητευτικό bed and breakfast στην ιστορική περιοχή του Asheville προσκαλεί τους επισκέπτες να γνωρίσουν τη ζεστασιά, την πολυτέλεια και τις προσωπικές πινελιές που το κάνουν να ξεχωρίζει. Κατά την άφιξή τους, οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν ένα μπισκότο φτιαγμένο από το μηδέν ή έναν τοπικά ψημένο εσπρέσο στο ηλιακό δωμάτιο πριν εγκατασταθούν στα βελούδινα καταλύματά τους. Το ευρύχωρο κυρίως σπίτι προσφέρει άνετες γωνιές για διάβασμα, κοινωνικοποίηση με άλλους επισκέπτες ή απλά χαλάρωση δίπλα στο τζάκι το χειμώνα ή στην ευάερη βεράντα του καλοκαιριού.

Το 1900 Inn on Montford είναι επίσης ο τέλειος χώρος για οικείες και μαγευτικές εκδηλώσεις όπως γάμοι, επετείους, babyymoons και bridal showers. Η αρχιτεκτονική του πανδοχείου, που σχεδιάστηκε από τον διάσημο αρχιτέκτονα της κοινωνίας Richard Sharp Smith, αποτελεί παράδειγμα του στυλ Arts and Crafts που είναι δημοφιλές στο Asheville. Με αξιολόγηση τεσσάρων διαμαντιών και συμμετοχή στο Select Registry, το πανδοχείο διαθέτει κομψές αγγλικές και αμερικανικές αντίκες που χρονολογούνται από το 1730 έως το 1910. Τα δωμάτια και οι σουίτες διαθέτουν πολυτελή μπάνια με ανέσεις όπως δάπεδα με "αστέρια" από οπτικές ίνες, υδρομασάζ, ντους με κεφαλή βροχής που τοποθετείται στην οροφή και ρωμαϊκά λουτρά. Τα τζάκια και άλλες προσεγμένες πινελιές δημιουργούν μια αναζωογονητική ατμόσφαιρα, επιτρέποντας στους επισκέπτες να επαναφορτιστούν πλήρως πριν βγουν για να εξερευνήσουν την περιοχή ή απλώς να απολαύσουν τους όμορφους κήπους και τη φιλόξενη βεράντα του πανδοχείου.
Προβολή Χάρτη
Κριτικές Επισκεπτών
9.8
Εξαιρετικό

Όχι, το 1900 Inn on Montford δεν διαθέτει πισίνα.

Όχι, το 1900 Inn on Montford δεν διαθέτει σπα.

Ναι, το 1900 Inn on Montford δέχεται σκύλους.

Ναι, υπάρχουν εγκαταστάσεις πάρκινγκ στο 1900 Inn on Montford.

Όχι, το 1900 Inn on Montford δεν διαθέτει γυμναστήριο.
Περισσότερες Επιλογές
  • Ξενοδοχείο σε Άσβιλ

  • 8.8 Εξαιρετικό

  • Από $191

  • Resort σε Άσβιλ

  • 8.6 Πολύ Καλό

  • Από $358

  • Ξενοδοχείο σε Άσβιλ

  • 9.3 Εξαιρετικό

  • Από $239

  • Ξενοδοχείο σε Άσβιλ

  • 9.0 Εξαιρετικό

  • Από $339



5.292.772

Ξενοδοχεία

60

Κατηγορίες

48.974

Περιοχές

200.232

Πόλεις


×
×
Άφιξη
× Αρχική Σελίδα Σχετικά με Εμάς Press Κατηγορίες Blog Hotel Awards Travelmyth GPT Επικοινωνία Όροι & Προϋποθέσεις Πολιτική Απορρήτου Πολιτική Cookies Συχνές Ερωτήσεις