Τι καθιστά το ξενοδοχείο/κατάλυμά σας φιλικό προς το περιβάλλον; Το κτίριο μεγιστοποιεί το ρεύμα αέρα για να μειώσει την ανάγκη κλιματισμού
Το κτίριο μεγιστοποιεί το φυσικό φως για να μειώσει την ανάγκη φωτισμού και θέρμανσης
Παράθυρα που εμποδίζουν τη ζέστη/το κρύο (π.χ. τριπλά τζάμια)
Φωτισμός LED σε όλο το κατάλυμα
Αυτόματο σύστημα ή κάρτα-κλειδί που σβήνει τα φώτα και τις ηλεκτρικές συσκευές όταν οι επισκέπτες φεύγουν από το δωμάτιο
Τα περισσότερα υλικά που χρησιμοποιούνται στην παρασκευή γευμάτων παράγονται τοπικά
Το εστιατόριο διαθέτει εναλλακτικό χορτοφαγικό μενού
Διεξάγεται έλεγχος ενέργειας τουλάχιστον μία φορά ανά πέντε χρόνια