8 Ξενοδοχεία για Γιόγκα στον Κόσμο και 1 στην Ελλάδα

18 Σεπτεμβριου 2023, της Ακυλίνας Πρίντζιου

Φωτογραφία:  Bliss Hoi An Beach Resort & Wellness

Για όσους από εσάς αποζητάτε την αρμονία του μυαλού, του σώματος και του πνεύματος στα ταξίδια σας, ο συνδυασμός μιας απόδρασης με ένα γαλήνιο yoga retreat μπορεί να είναι η απόλυτη απόλαυση. Καθώς η πρακτική της γιόγκα μπαίνει όλο και πιο βαθιά στις καρδιές των ταξιδιωτών του κόσμου, γίνεται σταθερά αναπόσπαστο συστατικό των εμπειριών πολλών ταξιδιωτών. Ωστόσο, η εύρεση του ιδανικού ξενοδοχείου με την κατάλληλη ατμόσφαιρα για να κάνετε τη γιόγκα σας μπορεί μερικές φορές να μοιάζει τόσο ακατόρθωτη όσο και η άπιαστη ισορροπία της στάσης του δέντρου.

Στην Travelmyth, αναγνωρίζουμε την άρρηκτη σύνδεση μεταξύ ταξιδιών και γιόγκα. Με την κατηγορία μας «Ξενοδοχεία για γιόγκα», στοχεύουμε να δημιουργήσουμε έναν χώρο όπου η δίψα για περιπλάνηση συνυφαίνεται με την ειρηνική ουσία της γιόγκα. Και για να διασφαλίσουμε ότι οι ταξιδιώτες μας θα έχουν τις πιο εμπεριστατωμένες πληροφορίες, έχουμε σχεδιάσει ένα εξειδικευμένο ερωτηματολόγιο για τα ξενοδοχεία αυτής της κατηγορίας. Με μια βαθιά βουτιά (ή μήπως θα έπρεπε να πούμε, μία διάταση παραπάνω;) στις λεπτομέρειες σχετικά με τις παροχές και τις εγκαταστάσεις γιόγκα, συλλέγουμε λεπτομερείς πληροφορίες που δίνουν στους επισκέπτες μας τη δυνατότητα να επιλέξουν την τέλεια απόδραση με επίκεντρο τη γιόγκα. Αναρωτιέστε αν υπάρχει ειδικός χώρος για να εξασκήσετε τη στάση του γερανού ή ποια είδη γιόγκα προσφέρονται στο ξενοδοχείο σας; Έχουμε όλες τις απαντήσεις που χρειάζεστε!

Πριν ξεδιπλώσετε το στρώμα σας, αφήστε μας να σας ξεναγήσουμε σε 9 από τα πιο φιλόξενα ξενοδοχεία του κόσμου που αγκαλιάζουν το πνεύμα της γιόγκα. Είτε είστε έμπειρος γιόγκι είτε κάποιος που μόλις ξεκίνησε το ταξίδι προς την εσωτερική γαλήνη, αυτοί οι επιλεγμένοι παράδεισοι υπόσχονται μια αξέχαστη εμπειρία. Ευθυγραμμίστε τα τσάκρα σας, πάρτε μια βαθιά αναπνοή και ελάτε να εξερευνήσουμε τον κόσμο των καταλυμάτων για γιόγκα!

Atlantis, The Palm


Στην καρδιά του εμβληματικού Palm Island, μέσα στη γαλήνια αγκαλιά του Αραβικού Κόλπου και κάτω από τον εντυπωσιακό ορίζοντα του Ντουμπάι, βρίσκεται το Atlantis, The Palm. Πέρα από τις παγκόσμιας κλάσης γαστρονομικές εμπειρίες του, τις στιγμές διασκέδασης που προσφέρει το water park Aquaventure και την πολυπόθητη θέση του ως ένα από τα πολυτελή ξενοδοχεία στο Ντουμπάι, στο ξενοδοχείο αυτό θα ζήσετε μια εμπειρία γιόγκα που σίγουρα δεν θα μοιάζει με καμία άλλη.

Ξεδιπλώστε το στρώμα σας και αποδράστε από τη φασαρία της πόλης στο Atlantis, The Palm. Οι ποικίλες προσφορές γιόγκα του The Palm αποτυπώνουν την ουσία τόσο της χερσαίας όσο και της υδάτινης ζωής. Από την ηλιοθεραπεία στις ανέγγιχτες παραλίες μέχρι τις διατάσεις δίπλα σε 65.000 θαλάσσια πλάσματα στο ενυδρείο The Lost Chambers Aquarium, κάθε συνεδρία εδώ βοηθά στην ενδυνάμωση τόσο του νου, όσο και του σώματος και της ψυχής σας. Ζήστε την ηρεμία των υποβρύχιων συνεδριών ευεξίας, εναρμονιστείτε με το ρυθμό των παλιρροιών κατά τη διάρκεια του ηχοθεραπευτικού διαλογισμού ή εμβαθύνετε στις ηρεμιστικές ακολουθίες της Χάθα Γιόγκα, που καλωσορίζουν τόσο αρχάριους όσο και έμπειρους γιόγκι.

Δείτε όλα τα ξενοδοχεία για γιόγκα στο Ντουμπάι

ME Ibiza - The Leading Hotels of the World


Φωλιασμένο στο φόντο της μαγευτικής Μεσογείου, το ξενοδοχείο ME Ibiza - The Leading Hotels of the World ενσαρκώνει άψογα το διττό πνεύμα της Ίμπιζα - τόσο τη ζωντανή ενέργεια όσο και την ήρεμη γαλήνη. Θεωρούμενο ως ένα περιζήτητο κατάλυμα στο φημισμένο «Λευκό Νησί», αυτό το ξενοδοχείο δεν προσφέρει μόνο εντυπωσιακή θέα στη θάλασσα, αλλά και ένα αρμονικό μείγμα κοσμοπολίτικου κλίματος και γνήσιου φυσικού μεγαλείου.

Εκτός του ότι είναι ένα από τα καλύτερα ξενοδοχεία για μήνα του μέλιτος στην Ίμπιζα, ως αξιοσημείωτη απόδειξη της αφοσίωσής του στην ευεξία και την ηρεμία, η συντριπτική πλειοψηφία των επισκεπτών του ME Ibiza - The Leading Hotels of the World καταπιάνεται με την αναζωογονητική πρακτική της γιόγκα. Ο εκτενής κήπος στις εγκαταστάσεις του προσκαλεί τους λάτρεις της γιόγκα, προσφέροντας ένα γαλήνιο περιβάλλον για να εξασκηθείτε στις στάσεις γιόγκα και να βυθιστείτε στις σκέψεις σας. Και για όσους αναζητούν τον καταπραϋντικό ήχο των κυμάτων, η κοντινή παραλία προσφέρει ένα απαράμιλλο σκηνικό. Διατίθενται ομαδικά μαθήματα διαφόρων ειδών γιόγκα, δωρεάν για τους επισκέπτες, διασφαλίζοντας ότι κάθε άτομο θα βρει το ρυθμό του. Και για να βελτιωθεί η εμπειρία, όλος ο απαραίτητος εξοπλισμός γιόγκα παρέχεται χωρίς επιπλέον χρέωση, διευκολύνοντας τους επισκέπτες να βρουν πραγματικά το κέντρο τους στην καρδιά της Ίμπιζα.

Δείτε όλα τα ξενοδοχεία για γιόγκα στην Ίμπιζα

Umaid Bhawan Palace Jodhpur


Στην καρδιά του Ρατζαστάν, το Umaid Bhawan Palace Jodhpur, κατασκευασμένο από τον φωτεινό χρυσό ψαμμίτη της ερήμου, αποτελεί μια υπέροχη ωδή στην ένδοξη κληρονομιά της Τζοντχπούρ. Αυτό το μεγαλοπρεπές παλάτι, το οποίο ανεγέρθηκε μεταξύ 1928 και 1943 και παραμένει η κύρια κατοικία της βασιλικής οικογένειας του Τζοντχπούρ, καλωσορίζει τους ταξιδιώτες για να γνωρίσουν ένα πλούσιο μωσαϊκό της ιστορίας της Ινδίας. Η Ινδία, που είναι η γενέτειρα της γιόγκα, κάνει την εύρεση ενός ξενοδοχείου εδώ για την πρακτική αυτή να μοιάζει φυσική και πραγματικά ταιριαστή. Στο Umaid Bhawan Palace Jodhpur, όχι μόνο ανακαλύπτετε τον πλούτο του πολιτισμού του Ρατζαστάν, αλλά και ξεκινάτε ένα βαθιά πνευματικό ταξίδι.

Μέσα στους πολυτελείς τοίχους αυτού του αρχιτεκτονικού θαύματος, σας περιμένει το J Wellness Circle, που υπόσχεται να προσφέρει μια γαλήνια όαση όπου οι επισκέπτες μπορούν να αναζητήσουν αρμονία και αναζωογόνηση. Μέσα σε αυτό το ιερό μπορεί κανείς να βιώσει μια χαρακτηριστική θεραπεία γιόγκα, προσεκτικά σχεδιασμένη για να σας οδηγήσει σε ένα διαλογιστικό ταξίδι. Υπό την καθοδήγηση ενός έμπειρου ειδικού της γιόγκα, η συνεδρία περιλαμβάνει μια σειρά από "Asanas" και "Pranayamas", ενισχύοντας τη ζωτικότητα και την ισορροπία σας. Είτε είστε αρχάριος είτε έμπειρος στην πρακτική της γιόγκα, οι παροχές του καταλύματος αυτού εξασφαλίζουν ότι κάθε άτομο θα βρει την εσωτερική του γαλήνη μέσα στους ιστορικούς διαδρόμους του.

Δείτε όλα τα ξενοδοχεία για γιόγκα στην Ινδία

Perivoli Country Hotel & Retreat


Μπαίνοντας στο Perivoli Country Hotel & Retreat είναι σαν να ξεκινάτε μια γαλήνια οδύσσεια μέσα στα εμβληματικά τοπία της Ελλάδας. Ανάμεσα σε καταπράσινους πορτοκαλεώνες και ελαιόδεντρα, αυτό το γαλήνιο κατάλυμα βρίσκεται στο γραφικό χωριό Πυργιώτικα. Σε απόσταση αναπνοής από την ενετική πόλη-λιμάνι του Ναυπλίου, προσφέρει όχι μόνο γραφική ομορφιά αλλά και μια αφετηρία για να εξερευνήσετε τις ανέγγιχτες παραλίες της Αργολίδας, καθηλωτικές ποδηλατικές διαδρομές και μονοπάτια πεζοπορίας. Μετά από μια περιπετειώδη ημέρα, αποσυρθείτε στα κομψά σχεδιασμένα δωμάτια του ξενοδοχείου, που το καθένα αντηχεί ζεστασιά από τα ζεστά τζάκια και τις προσεκτικά επιλεγμένες ανέσεις, καθιστώντας το πραγματικά ένα από τα οικολογικά ξενοδοχεία στην Ελλάδα.

Ωστόσο, το Perivoli Country Hotel & Retreat είναι το κατάλληλο μέρος για να βάλετε τη γιόγκα και τον διαλογισμό στη ρουτίνα σας. Βυθιστείτε βαθιά στα αναζωογονητικά βασίλεια της Ashtanga και της Yin Yoga. Είτε συγχρονίζετε την αναπνοή με την κίνηση κατά τη διάρκεια της Ashtanga είτε βυθίζεστε στις παρατεταμένες asanas της Yin Yoga για βαθιά χαλάρωση, η εμπειρία θα σας μεταμορφώσει. Το Gentle Yoga Flow, μια συνεδρία ειδικά σχεδιασμένη μόνο για εσάς, τονίζει ακόμη περισσότερο αυτό το ταξίδι. Υπό την καθοδήγηση έμπειρων εκπαιδευτών, τα προγράμματα αυτά είναι προσαρμοσμένα ώστε να βρίσκουν απήχηση σε κάθε ηλικία και επίπεδο δεξιοτήτων, προσφέροντας ένα καταφύγιο για την ενδυνάμωση τόσο του νου όσο και του σώματος.

Δείτε όλα τα ξενοδοχεία για γιόγκα στην Ελλάδα

Origins Lodge


Στις ζούγκλες των καταπράσινων κοιλάδων της Κόστα Ρίκα, όπου ο ρυθμός της φύσης επισκιάζει αυτόν του ρολογιού, βρίσκεται το Origins Lodge, ένα κατάλυμα απλής ομορφιάς αλλά απαράμιλλης πολυτέλειας. Εδώ, οι ταξιδιώτες καλούνται να απομακρυνθούν από την καθημερινότητα και να βουτήξουν βαθιά σε ένα μαγευτικό βασίλειο, όπου ο μυστικισμός συναντά τη χλιδή. Μέσα σε αυτή την όαση που είναι επίσης ένα από τα οικολογικά ξενοδοχεία στην Κόστα Ρίκα, δεν υπάρχει τίποτα το συνηθισμένο, επιτρέποντας στους επισκέπτες να ξεκινήσουν ένα ταξίδι μεταμόρφωσης που θα ανανεώσει την οπτική τους για τον κόσμο.

Στο επίκεντρο του ήθους του Origins Lodge βρίσκεται η βαθιά δέσμευση για ολιστική ευεξία. Πέρα από τις πολυτελείς ανέσεις και την εκπληκτική θέα που κόβει την ανάσα, το Origins Lodge προσφέρει ένα περιβάλλον που θρέφει την ψυχή. Για όσους αναζητούν μια βαθιά σύνδεση με τον εσωτερικό τους εαυτό, τους περιμένει η αίθουσα γιόγκα. Με φόντο το μαγευτικό φυσικό τοπίο της Κόστα Ρίκα, οι επισκέπτες μπορούν να βυθιστούν σε αναζωογονητικές συνεδρίες γιόγκα και διαλογισμού. Αυτά τα μαθήματα, που εντάσσονται άψογα στις καθημερινές δραστηριότητες του καταλύματος, απευθύνονται τόσο σε αρχάριους όσο και σε έμπειρους ασκούμενους. Για μια πιο ιδιωτική εμπειρία, μπορούν επίσης να κανονιστούν ιδιωτικές συνεδρίες, ενισχύοντας την πρακτική σας με την απόλυτη μαγεία του περιβάλλοντος.

Δείτε όλα τα ξενοδοχεία για γιόγκα στην Κόστα Ρίκα

Kagi Maldives Resort & Spa


Στην καταγάλανη αγκαλιά των Μαλδίβων βρίσκεται το Kagi Maldives Resort & Spa, ένα κατάλυμα όπου η πολυτέλεια συνδυάζεται άψογα με την αυθεντική απλότητα της νησιωτικής ζωής. Είτε ταξιδεύετε μόνοι σας είτε με παρέα, το θέρετρο αυτό υπόσχεται μια εμπειρία που ξεπερνά τα συνηθισμένα, αποκαλύπτοντας την ίδια την ουσία της «αγνής ζωής».

Μέσα σε αυτό το καταφύγιο γαλήνης, παροχές όπως το 'Yoga in Paradise' προσκαλούν τους επισκέπτες να εναρμονίσουν σώμα και πνεύμα. Είτε πρόκειται για την ενδυνάμωση του κορμού, την εύρεση της ενσυνειδητότητας ή απλά για διατάσεις με φόντο την ανατολή του ήλιου των Μαλδίβων, το Kagi Maldives Resort & Spa προσφέρει μια εμπειρία γιόγκα προσαρμοσμένη στην επιθυμία κάθε ψυχής. Η ρυθμική ηρεμία των κυμάτων, σε συνδυασμό με τις επιμελημένες συνεδρίες γιόγκα του θέρετρου, κάνουν την πρακτική αυτή κάτι περισσότερο από απλή άσκηση. Καθώς απλώνετε το στρώμα σας δίπλα από τα γαλήνια νερά στην παραλία, η γιόγκα στο Kagi Maldives Resort & Spa γίνεται ένα ταξίδι επανανακάλυψης κατά τη διάρκεια του οποίου είναι αδύνατο να μην εκτιμήσετε κάθε αναπνοή και κίνηση.

Δείτε όλα τα ξενοδοχεία για γιόγκα στις Μαλδίβες

Mt Cook Lakeside Retreat


Μέσα στο μαγευτικό μεγαλείο της Νέας Ζηλανδίας, με τα απέραντα τοπία και την αδάμαστη ομορφιά της, βρίσκεται το Mt Cook Lakeside Retreat. Τοποθετημένο κάτω από το εμβληματικό όρος Aoraki, αυτό το κατάλυμα είναι ένα νεύμα σε μια περασμένη εποχή, μια ωδή σε μια περιοχή εμποτισμένη με βαθιά πνευματική σημασία και απαράμιλλο φυσικό μεγαλείο. Ενώ οι αρχαίοι παγετώνες μπορεί να έχουν χαράξει τα εδάφη από το 20.000 π.Χ., το ίδιο το καταφύγιο λειτουργεί ως μια διαχρονική όαση, προτρέποντας τους επισκέπτες να βυθιστούν στην ηρεμία του και στο πλούσιο μωσαϊκό εμπειριών που είναι βαθιά ριζωμένες στον πολιτισμό και τις παραδόσεις των αυτοχθόνων της Νέας Ζηλανδίας.

Αγκαλιάζοντας το ήθος της αναζωογόνησης και της εσωτερικής αρμονίας, οι προσφορές γιόγκα στο Mt Cook Lakeside Retreat καλούν τους επισκέπτες να επαναπροσδιοριστούν και να βρουν παρηγοριά μέσα στο χάος της ζωής. Είτε στο πολυτελές περιβάλλον της βίλας σας είτε στο γαλήνιο σκηνικό της αίθουσας γυμναστικής της βίλας Ashley Mackenzie, αφεθείτε σε μια συνεδρία γιόγκα προσαρμοσμένη στα μέτρα σας. Για όσους λαχταρούν μια πιο καθηλωτική εμπειρία, το κατάλυμα επεκτείνει ένα ταξίδι γιόγκα αποκατάστασης, που συνδυάζεται αρμονικά με τον γαλήνιο περίπατο στο μονοπάτι Shinrin-Yoku (ιαπωνική λέξη για το «δασόλουτρο») και κορυφώνεται με ένα θρεπτικό ελαφρύ γεύμα. Δεν πρόκειται μόνο για την τελειοποίηση των ασάνων, αλλά και για την επανασύνδεση με τον εαυτό μας, προκαλώντας μια βαθιά αίσθηση "Hauora" (ευεξίας) και αναζωπυρώνοντας το "Wairua" (πνεύμα).

Δείτε όλα τα ξενοδοχεία για γιόγκα στη Νέα Ζηλανδία

Caravanserai Luxury Desert Camp


Στη μέση της ερήμου της Σαχάρας στο Μαρόκο, το Caravanserai Luxury Desert Camp αναδύεται ως έμβλημα εκλεπτυσμένης κομψότητας, και στέκεται λαμπρό μπροστά στο μαγευτικό σκηνικό των χρυσοκόκκινων αμμόλοφων Erg Chebbi. Κοντά στην πόλη Merzouga και στο χωριό-όαση Hassilabied, αυτό το κατάλυμα ενσαρκώνει τη γοητεία της διαχρονικής γοητείας της ερήμου. Ενώ οι μεταβαλλόμενοι αμμόλοφοι, που θυμίζουν έναν ωκεανό που κάποτε ήταν βυθισμένος, ψιθυρίζουν ιστορίες για αρχαία απολιθώματα και νομαδικά ταξίδια, ο καταυλισμός προσφέρει ένα μείγμα παραδοσιακής μαροκινής ατμόσφαιρας και σύγχρονης πολυτέλειας. Κάθε σκηνή είναι η επιτομή της χλιδής, με διπλά κρεβάτια και ιδιωτικά μπάνια, και απευθύνεται σε σόλο ταξιδιώτες, οικογένειες και ομάδες που αναζητούν τόσο παρηγοριά όσο και περιπέτεια.

Οι λάτρεις της γιόγκα βρίσκουν καταφύγιο στο Caravanserai Luxury Desert Camp. Με σημαντικό αριθμό επισκεπτών που ασχολούνται με την πρακτική αυτή κατά τη διάρκεια της διαμονής τους, το κάμπινγκ διαθέτει έναν ειδικό χώρο στις εγκαταστάσεις του για τη γιόγκα, που συμπληρώνεται από μια γραφική περιοχή κοντά, όπου οι αιθέριοι αμμόλοφοι χρησιμεύουν ως ένας ήρεμος καμβάς για εσωτερικό στοχασμό. Προσφέροντας υπηρεσίες τόσο σε αρχάριους όσο και σε έμπειρους γιόγκι, προσφέρεται μια πληθώρα ειδών γιόγκα, από την αναζωογονητική Vinyasa και την Power yoga μέχρι τη θρεπτική για την ψυχή Nada και την Kundalini yoga. Διατίθενται τόσο ομαδικές όσο και ιδιωτικές συνεδρίες, ζωντανεύοντας την ουσία κάθε είδους γιόγκα μέσα στον απαλό αέρα της ερήμου και την άμμο. Επιπλέον, η μοναδική τοποθεσία του κάμπινγκ, που περιβάλλεται από τους αμμόλοφους, τονίζει την εμπειρία της γιόγκα, επιτρέποντας στους επισκέπτες να αναζωογονηθούν και να συνδεθούν με τον εσωτερικό τους εαυτό μέσα στην απέραντη έκταση της ερήμου.

Δείτε όλα τα ξενοδοχεία για γιόγκα στο Μαρόκο

El Encanto, A Belmond Hotel, Santa Barbara


Ολοκληρώνουμε την περιήγησή μας στις πολυτελείς αποδράσεις γιόγκα με το El Encanto, A Belmond Hotel, Santa Barbara. Αυτό το καταφύγιο βρίσκεται στην ηλιόλουστη Σάντα Μπάρμπαρα, στην Καλιφόρνια, και αποτελεί την επιτομή της καλιφορνέζικης κομψότητας. Εδώ, ανάμεσα σε καταπράσινους κήπους που αναπνέουν τον δροσερό καλιφορνέζικο αέρα, μπορεί κανείς να ανταλλάξει τους φρενήρεις ρυθμούς της αστικής ζωής με τη μαγευτική αγκαλιά της γαλάζιας θέας του ωκεανού. Απηχώντας τη γοητεία των περασμένων ημερών, το El Encanto, A Belmond Hotel, Santa Barbara προσκαλεί τους επισκέπτες να βιώσουν μια απαράμιλλη γαλήνη στα πλούσια μπανγκαλόου και εξοχικά του, που όλα θυμίζουν την αίγλη που συνδέεται με την ελίτ του Χόλιγουντ, ενώ είναι επίσης ένα από τα ξενοδοχεία στη Σάντα Μπάρμπαρα που δέχονται σκύλους.

Ένα ξεχωριστό χαρακτηριστικό αυτού του καταλύματος είναι το υπερσύγχρονο γυμναστήριο. Όχι μόνο στεγάζει τον πιο σύγχρονο εξοπλισμό Technogym, αλλά προσφέρει επίσης μια σειρά από μαθήματα προσαρμοσμένα στις προτιμήσεις κάθε επισκέπτη. Αυτό που ξεχωρίζει είναι το πρόγραμμα γιόγκα, σχεδιασμένο για να εξυπηρετεί τόσο τους αρχάριους όσο και τους έμπειρους γιόγκι. Η ηρεμία του περιβάλλοντος σε συνδυασμό με την εξειδικευμένη καθοδήγηση του εκπαιδευτή εγγυάται μια πραγματικά αναζωογονητική συνεδρία. Για όσους αναζητούν μια ακόμη πιο εξατομικευμένη επαφή, η ειδική προσωπική προπόνηση μπορεί να πραγματοποιηθεί κατόπιν αιτήματος, εξασφαλίζοντας ότι η διαμονή σας στο El Encanto, A Belmond Hotel, Santa Barbara είναι τόσο αναζωογονητική για το σώμα όσο και για την ψυχή.

Δείτε όλα τα ξενοδοχεία για γιόγκα στην Καλιφόρνια

Σε κάθε άκρη της υφηλίου, υπάρχει ένας κόσμος γαλήνης που περιμένει κάθε φανατικό ταξιδιώτη. Κάθε προορισμός που ταξιδέψαμε σήμερα προσφέρει όχι μόνο ένα αναζωογονητικό καταφύγιο αλλά και μια ευκαιρία να εμβαθύνετε στις πρακτικές της εσωτερικής γαλήνης, χάρη στις εξαιρετικές εμπειρίες γιόγκα. Για όσους από εσάς βρήκατε έμπνευση για το επόμενο ταξίδι σας από αυτά τα πολυτελή καταλύματα, να θυμάστε ότι αυτό δεν είναι παρά μια απλή ματιά στην τεράστια γκάμα των επιλογών που υπάρχουν.

Αν σας συνεπήραν τα ξενοδοχεία αυτά και ανυπομονείτε να ανακαλύψετε περισσότερα, ρίξτε μια ματιά στην κατηγορία μας «Ξενοδοχεία για γιόγκα» και αφήστε τα ενδιαφέροντά σας να σας καθοδηγήσουν. Μπορείτε ακόμη και να τη συνδυάσετε με άλλες κατηγορίες που σας κεντρίζουν το ενδιαφέρον, όπως τα οικολογικά ξενοδοχεία για γιόγκα, τα ξενοδοχεία για γιόγκα με πισίνα υπερχείλισης ή ακόμη και τα οικογενειακά ξενοδοχεία για γιόγκα που δέχονται σκύλους - η εκτεταμένη συλλογή μας υπόσχεται να έχει ακριβώς τον τέλειο προορισμό προσαρμοσμένο για εσάς. Γιατί να συμβιβαστείτε με τα συνηθισμένα, όταν μπορείτε να δημιουργήσετε διακοπές που αντικατοπτρίζουν τα ξεχωριστά ενδιαφέροντά σας; Ξεκινήστε το ταξίδι σας τώρα και βρείτε ένα ξενοδοχείο που όχι απλώς ανταποκρίνεται, αλλά ξεπερνά κάθε προσδοκία σας!

Δείτε όλα τα ξενοδοχεία για γιόγκα στον κόσμο

Μην ξεχάσετε να μας ακολουθήσετε στα social media!
Facebook | Instagram | Twitter | TikTok | LinkedIn | Pinterest




5.292.770

Ξενοδοχεία

60

Κατηγορίες

48.974

Περιοχές

200.232

Πόλεις

× Αρχική Σελίδα Σχετικά με Εμάς Press Κατηγορίες Blog Hotel Awards Travelmyth GPT Επικοινωνία Όροι & Προϋποθέσεις Πολιτική Απορρήτου Πολιτική Cookies Συχνές Ερωτήσεις