1812 Caves 'n Mansion

Καρτεράδος , , θέση βουνίτσος καρτεράδος θήρας ισόγειο (Προβολή στο Χάρτη)


Παρακαλούμε επιλέξτε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας για να δείτε τις τιμές και τη διαθεσιμότητα
Άφιξη
Αναχώρηση
1 δωμάτιο2 επισκέπτες 1 δωμάτιο, 2 ενήλικες
Δεν μπορέσαμε να βρούμε διαθέσιμες προσφορές από αυτόν τον πάροχο.
Ελέγξτε για διαθεσιμότητα στις σελίδες των συνεργατών μας:
Εναλλακτικά, μπορείτε να αλλάξετε ημερομηνίες ή να δείτε όλα τα ξενοδοχεία στον Καρτεράδο
Πληροφορίες
Περίληψη των κριτικώνΤο 1812 Caves 'n Mansion είναι ένα κρυφό διαμάντι που βρίσκεται στο μικρό χωριό Καρτεράδος, προσφέροντας μια εξαιρετική τοποθεσία για την εξερεύνηση της Σαντορίνης. Οι επισκέπτες έχουν επαινέσει την εγγύτητα του ξενοδοχείου στα Φηρά, τα οποία βρίσκονται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια και είναι εύκολα προσβάσιμα με λεωφορείο. Το σπιτικό πρωινό αποτελείται από τοπικά προϊόντα και προσφέρει πολλές επιλογές, συμπεριλαμβανομένων των παραδοσιακών ελληνικών φαγητών, και σερβίρεται σε μια όμορφη αυλή. Τα δωμάτια είναι πεντακάθαρα και άριστα επιπλωμένα με όλες τις απαραίτητες ανέσεις, όπως άνετα κλινοσκεπάσματα, κλιματισμό και τηλεοράσεις Smart με Netflix. Το προσωπικό έχει αγαπηθεί από τους επισκέπτες για τη ζεστασιά, τη φιλοξενία και την προσοχή στη λεπτομέρεια, με τον Alex, τον οικοδεσπότη, να λαμβάνει ιδιαίτερους επαίνους για την εξαιρετική εξυπηρέτηση των πελατών του. Συνολικά, το 1812 Caves 'n Mansion προσφέρει μια χαλαρωτική και αξέχαστη διαμονή σε ένα όμορφο περιβάλλον, καθιστώντας το κορυφαία επιλογή για όσους αναζητούν μια καθαρή, άνετη και αυθεντική εμπειρία στη Σαντορίνη.
Δείτε περισσότερα
Κατηγορίες
Κατάλυμα για νιόπαντρους

Κατάλυμα που δέχεται σκύλους

Ρομαντικό κατάλυμα

Κατάλυμα που είναι προσβάσιμο σε άτομα με ειδικές ανάγκες

Δωμάτια
Junior Σουίτα Boasting a private entrance, this air-conditioned suite includes 1 living room, 1 separate bedroom and 1 bathroom with a shower and a hairdryer. The unit has soundproof walls, garden views, a terrace and wine/champagne is offered for guests. The unit has 1 bed.

Διώροφη Σουίτα This spacious suite is comprised of 1 living room, 1 separate bedroom and 1 bathroom with a shower and free toiletries. The air-conditioned suite offers a flat-screen TV, a private entrance, soundproof walls, a tea and coffee maker as well as garden views. The unit offers 3 beds.

Superior Δίκλινο Δωμάτιο The spacious double room provides air conditioning, a private entrance, a terrace with garden views as well as a private bathroom featuring a shower. The unit offers 1 bed.

Υπόσκαφη Βίλα Boasting a private entrance, this air-conditioned villa includes 1 bedroom and 1 bathroom with a shower and a hairdryer. The unit has soundproof walls, garden views, a terrace and wine/champagne is offered for guests. The unit has 1 bed.

Superior Υπόσκαφη Βίλα Featuring a private entrance, this air-conditioned villa comprises 1 living room, 1 separate bedroom and 1 bathroom with a shower and a hairdryer. The unit features soundproof walls, garden views, a terrace and wine/champagne is provided for guests. The unit offers 1 bed.

Luxury Υπόσκαφη Σουίτα Boasting a private entrance, this air-conditioned villa comes with 1 living room, 2 separate bedrooms and 2 bathrooms with a shower and a hairdryer. The unit has soundproof walls, garden views, a terrace and wine/champagne is available for guests. The unit has 4 beds.

Σχετικά με το 1812 Caves 'n Mansion
Προβολή Χάρτη
Κριτικές Επισκεπτών
Τοποθεσία
Το 1812 Caves 'n Mansion βρίσκεται στο μικρό χωριό Καρτεράδος και είναι ένα κρυφό στολίδι που προσφέρει μια εξαιρετική τοποθεσία για την εξερεύνηση της Σαντορίνης. Οι επισκέπτες έχουν επαινέσει την εγγύτητα του ξενοδοχείου στα Φηρά, τα οποία βρίσκονται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια και είναι εύκολα προσβάσιμα με λεωφορείο. Παρά το γεγονός ότι βρίσκεται κοντά στα κύρια αξιοθέατα, η τοποθεσία είναι αρκετά απομονωμένη ώστε να είναι ήσυχη και ήσυχη. Τα γύρω σοκάκια είναι γραφικά και προσφέρουν πολλά τοπικά εστιατόρια με εξαιρετικό φαγητό. Το ξενοδοχείο βρίσκεται επίσης σε κεντρική τοποθεσία, καθιστώντας εύκολη την επίσκεψη σε όλα τα μέρη του νησιού. Παρόλο που η τοποθεσία μπορεί να είναι λίγο δύσκολο να βρεθεί στην αρχή, οι επισκέπτες την έχουν χαρακτηρίσει "πολύ ωραία και αυθεντική τοποθεσία" και "πολύ βολική". Ο ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου κάνει επίσης τα πάντα για να κάνει τους επισκέπτες να αισθάνονται ξεχωριστοί, όπως σημείωσε ένα ζευγάρι που γιόρταζε την επέτειό του και έλαβε λιχουδιές στο δωμάτιό του. Συνολικά, το 1812 Caves 'n Mansion συνιστάται ανεπιφύλακτα για την εξαιρετική τοποθεσία, την καθαριότητα και την αυθεντική εμπειρία του.

Πρωινό
Το πρωινό στο 1812 Caves 'n Mansion αποτελεί κορυφαίο γεγονός για πολλούς επισκέπτες. Το σπιτικό πρωινό αποτελείται από τοπικά προϊόντα και προσφέρει πολλές επιλογές, συμπεριλαμβανομένων των παραδοσιακών ελληνικών φαγητών. Οι επισκέπτες εκστασιάζονται για την εξαιρετική ποιότητα και την ποικιλία του πρωινού με πολλούς να το περιγράφουν ως νόστιμο, εκπληκτικό και εξαιρετικό. Το πρωινό σερβίρεται σε μια όμορφη αυλή και ο οικοδεσπότης και το προσωπικό κάνουν τα πάντα για να βεβαιωθούν ότι οι επισκέπτες είναι ικανοποιημένοι, παρέχοντας ακόμη και πακέτο πρωινού για όσους αναχωρούν νωρίς. Το πρωινό είναι άφθονο και οι επισκέπτες ενθαρρύνονται να φτάσουν πεινασμένοι. Συνολικά, οι επισκέπτες συνιστούν ανεπιφύλακτα να δοκιμάσετε τη φέτα και τη σπιτική μαρμελάδα, το γιαούρτι και τον μπακλαβά. Το πρωινό ετοιμάζεται με φροντίδα και αγάπη, με πολλά πιάτα να παρασκευάζονται κατά παραγγελία από τη μητέρα του ιδιοκτήτη, η οποία περιγράφεται ως γλυκιά και προσεκτική. Το πρωινό είναι ένας τέλειος τρόπος για να ξεκινήσετε τη μέρα σας σωστά σε αυτό το υπέροχο κατάλυμα.

Δωμάτια
Αν ψάχνετε για μοναδικά σχεδιασμένα και άνετα καταλύματα στην Ελλάδα, τότε θα πρέπει σίγουρα να εξετάσετε το 1812 Caves 'n Mansion. Τα δωμάτια είναι πεντακάθαρα και άριστα επιπλωμένα με όλες τις απαραίτητες ανέσεις, όπως άνετα κλινοσκεπάσματα, κλιματισμό και τηλεοράσεις Smart με Netflix. Τα δωμάτια στις σπηλιές είναι ιδιαίτερα εντυπωσιακά, προσφέροντας μια ζεστή και πρωτότυπη εμπειρία, λαξευμένα στο βράχο. Τα δωμάτια του αρχοντικού είναι επίσης κομψά και άψογα συντηρημένα. Θα εκτιμήσετε την προσοχή στη λεπτομέρεια, όπως οι βελούδινες πετσέτες και τα έξτρα, όπως τα φρούτα και οι κάψουλες καφέ. Αν ταξιδεύετε με οικογένεια, η πολυτελής σουίτα και η Villa Grotta Superior παρέχουν άφθονο χώρο για όλους, με εκπλήξεις όπως κεριά και καραμέλες. Αυτό το πανέμορφο κατάλυμα αποτελεί απόδειξη της γοητευτικής ελληνικής φιλοξενίας. Θα νιώσετε εύκολα σαν στο σπίτι σας στη ζεστή αλλά και εκλεπτυσμένη ατμόσφαιρα. Οι εξωτερικοί χώροι είναι μαγευτικοί με υπέροχες γωνιές πρωινού για να απολαύσετε το πρωινό σας γεύμα. Συνολικά, το 1812 Caves 'n Mansion προσφέρει μια χαλαρωτική και αξέχαστη διαμονή σε ένα όμορφο περιβάλλον.

Καθαριότητα
Το "1812 Caves 'n Mansion" είναι ένα ξενοδοχείο με τη φήμη ότι είναι εξαιρετικά καθαρό. Οι επισκέπτες εκστασιάζονται για τα πεντακάθαρα δωμάτια, την προσοχή στη λεπτομέρεια και τις μικρές προσωπικές πινελιές παντού. Τα αρχοντικά είναι κομψά και εξαιρετικά προσεγμένα, δημιουργώντας ένα υπέροχο και καθαρό περιβάλλον που περιβάλλεται από όμορφη διακόσμηση. Οι κριτικοί είναι εντυπωσιασμένοι με το γεγονός ότι τα δωμάτια καθαρίζονται ακόμη και δύο φορές την ημέρα και το ξενοδοχείο είναι εξοπλισμένο με όλα όσα θα μπορούσατε ποτέ να χρειαστείτε. Το ξενοδοχείο είναι επίσης μοντέρνο, φιλόξενο και βρίσκεται μόλις λίγα λεπτά μακριά από τη Θήρα. Το προσωπικό είναι φιλόξενο και προσιτό και τα κρεβάτια είναι άνετα. Συνολικά, το "1812 Caves 'n Mansion" είναι μια κορυφαία επιλογή για όσους αναζητούν μια καθαρή, άνετη και χαλαρωτική διαμονή στη Σαντορίνη.

Προσωπικό
Το προσωπικό του 1812 Caves 'n Mansion είναι αγαπητό από τους επισκέπτες για τη ζεστασιά, τη φιλοξενία και την προσοχή στη λεπτομέρεια. Πολλοί κριτικοί επαινούν συγκεκριμένα τον Alex, τον οικοδεσπότη, για την εξαιρετική εξυπηρέτηση των πελατών του. Ο Alex υποδέχεται προσωπικά τους επισκέπτες κατά την άφιξή τους και αφιερώνει χρόνο για να βεβαιωθεί ότι έχουν όλα όσα χρειάζονται για μια άνετη και ευχάριστη διαμονή. Είναι πάντα διαθέσιμος για να απαντήσει σε ερωτήσεις, να δώσει συστάσεις και να βοηθήσει τους επισκέπτες με οτιδήποτε μπορεί να χρειαστούν. Επιπλέον, η μητέρα του Alex και η υπόλοιπη ομάδα περιγράφονται ως φιλικές, εξυπηρετικές και εξυπηρετικές. Το προσωπικό κάνει συνεχώς τα πάντα για να κάνει τους επισκέπτες να αισθάνονται ευπρόσδεκτοι, άνετοι και φροντισμένοι, κάνοντας μια πραγματικά εξαιρετική εμπειρία στο 1812 Caves 'n Mansion.


Όχι, το 1812 Caves 'n Mansion δεν διαθέτει πισίνα.

Όχι, το 1812 Caves 'n Mansion δεν διαθέτει σπα.

Ναι, το 1812 Caves 'n Mansion δέχεται σκύλους.

Όχι, δεν υπάρχουν εγκαταστάσεις πάρκινγκ στο 1812 Caves 'n Mansion.

Όχι, το 1812 Caves 'n Mansion δεν διαθέτει γυμναστήριο.
Περισσότερες Επιλογές
  • Ξενοδοχείο στον Καρτεράδο

  • 9.5 Εξαιρετικό

  • Από $77

  • Ξενοδοχείο στον Καρτεράδο

  • 7.8 Καλό

  • Από $86

  • Ξενοδοχείο στον Καρτεράδο

  • 8.8 Εξαιρετικό

  • Από $53

  • Ξενώνας στον Καρτεράδο

  • 9.0 Εξαιρετικό

  • Από $52



5.292.772

Ξενοδοχεία

60

Κατηγορίες

48.974

Περιοχές

200.232

Πόλεις


×
×
Άφιξη
× Αρχική Σελίδα Σχετικά με Εμάς Press Κατηγορίες Blog Hotel Awards Travelmyth GPT Επικοινωνία Όροι & Προϋποθέσεις Πολιτική Απορρήτου Πολιτική Cookies Συχνές Ερωτήσεις