7 Εκπληκτικά Καταλύματα - Ανεμόμυλοι στην Ευρώπη - 3 Βρίσκονται στην Ελλάδα

11 Ιουλιου 2023, της Ακυλίνας Πρίντζιου

Φωτογραφία:  Windmill Villas

Φανταστήκατε ποτέ πώς θα ήταν να περάσετε τις διακοπές σας σε ένα μέρος γεμάτο ιστορία, όπου κάθε γωνιά έχει και μια ιστορία να αφηγηθεί; Τι θα λέγατε για ένα μέρος όπου η αρχιτεκτονική αιώνων συναντά τις σύγχρονες ανέσεις; Κι αν αυτό το μέρος ήταν, μια φορά κι έναν καιρό, ένας ανεμόμυλος;

Σε έναν κόσμο που γίνεται όλο και πιο τυποποιημένος, η εύρεση ενός καταλύματος που να είναι τόσο μοναδικό όσο εσείς μπορεί να μοιάζει με την εύρεση βελόνας στα άχυρα. Σε αυτό το σημείο έρχεται να βοηθήσει η Travelmyth. Ψάξαμε στην εκτεταμένη βάση δεδομένων μας με πάνω από 4 εκατομμύρια ξενοδοχεία για να σας προσφέρουμε κάτι το ξεχωριστό.

Καλώς ήρθατε λοιπόν, λάτρεις των ταξιδιών και της ιστορίας, στη συλλογή μας με επτά υπέροχα ξενοδοχεία - ανεμόμυλους. Αυτά τα ξενοδοχεία, κάποτε ανεμόμυλοι γεμάτοι ζωή που άλεθαν αλεύρι ή αντλούσαν νερό, είναι τώρα ήρεμα καταλύματα, προσφέροντας ένα τέλειο μείγμα ιστορίας και φιλοξενίας. Ελάτε μαζί μας καθώς ξεκινάμε αυτό το θυελλώδες ταξίδι, επιχειρώντας μια περιπλάνηση στα εκπληκτικά επαναχρησιμοποιημένα αυτά κτίρια.

Από τις ηλιόλουστες πεδιάδες της Ελλάδας μέχρι τα γεμάτα τουλίπες χωράφια της Ολλανδίας, βρήκαμε αυτά τα μοναδικά ξενοδοχεία με ανεμόμυλους που έχουν στρέψει τα πανιά τους προς τη φιλοξενία. Με ιστορικό παρελθόν και καθηλωτική ατμόσφαιρα, το καθένα από αυτά υπόσχεται μια διαμονή που κάθε άλλο παρά συνηθισμένη είναι. Οπότε, βάλτε τις ζώνες σας, καθώς ρυθμίζουμε την πυξίδα μας για αυτούς τους ανεμοδαρμένους παραδείσους που αποτελούν απόδειξη του δημιουργικού και προσαρμοστικού πνεύματος της ανθρωπότητας.

Είστε έτοιμοι να αφήσετε τους ανέμους της περιπλάνησης να σας παρασύρουν; Ας στραφούμε στο πρώτο μας ξενοδοχείο - ανεμόμυλο!

Windmill Villa


Ανοίγοντας τα πανιά μας, προσγειωνόμαστε στις γαλήνιες ακτές των Κουφονησίων, για να σας παρουσιάσουμε το πρώτο μας κατάλυμα, τη Windmill Villa. Στέκεται ως περήφανη μαρτυρία της ιστορίας της περιοχής και είναι ο μοναδικός διατηρημένος ανεμόμυλος στα Κουφονήσια. Αυτός ο ανεμόμυλος, ωστόσο, είναι κάτι πολύ περισσότερο από ένα απλό μνημείο. Με μεγάλη φροντίδα και στοργή, έχει επανασχεδιαστεί και αναγεννηθεί ως ένας ξεχωριστός προορισμός διακοπών. Κάθε χρόνο, από τις ζεστές μέρες του Μαΐου μέχρι τις χρυσές αποχρώσεις του Οκτωβρίου, αυτό το γαλήνιο κατάλυμα καλωσορίζει τους επισκέπτες που λαχταρούν να ξεφύγουν από τα συνηθισμένα.

Η Windmill Villa, που διαπνέεται από ένα μαγευτικό μείγμα ιστορίας και πολυτέλειας, δεν προσφέρει απλώς μια διαμονή, αλλά μία ολοκληρωμένη εμπειρία. Για φανταστείτε: ένας ολόκληρος, διώροφος ανεμόμυλος μόνο για εσάς! Το ειδυλλιακό περιβάλλον και η γαλήνια ατμόσφαιρα, σε συνδυασμό με την εύκολη πρόσβαση στα κρυστάλλινα νερά του Αιγαίου, δημιουργούν τις ιδανικές συνθήκες για χαλάρωση και αναζωογόνηση. Στο εσωτερικό του, στεγάζει ένα εξαίσιο διαμέρισμα που εκτείνεται σε δύο ορόφους, ο καθένας από τους οποίους διαθέτει ένα άνετο κρεβάτι. Στο ισόγειο, θα ανακαλύψετε μια κουζίνα και ένα μπάνιο, διακριτικά ενσωματωμένα στη διαρρύθμιση. Μπορείτε να νοικιάσετε τη βίλα για τουλάχιστον τρεις ημέρες, παρέχοντάς σας άφθονο χρόνο για να εκτιμήσετε πραγματικά τη γοητεία αυτού του ιστορικού μύλου. Δεν υπάρχει υπηρεσία πρωινού, αλλά μην ανησυχείτε - το εξυπηρετικό προσωπικό καθαριότητας θα σας εξασφαλίσει φρέσκα παπλώματα και πετσέτες κάθε τρεις ημέρες. Επιπλέον, η βίλα διασφαλίζει την άνεσή σας από τη στιγμή που θα πατήσετε το πόδι σας στα Κουφονήσια, με τις μεταφορές από και προς το λιμάνι να περιλαμβάνονται στη διαμονή σας.

Η διαμονή σε έναν ανεμόμυλο μπορεί να μοιάζει με ένα φανταστικό όνειρο, αλλά στη Windmill Villa, ένα από τα ιστορικά ξενοδοχεία στην Ελλάδα, μετατρέπεται σε απτή πραγματικότητα. Βυθιστείτε σε μια μαγευτική εμπειρία, γνωρίζοντας ότι καθ' όλη τη διάρκεια της επίσκεψής σας θα είστε ο μοναδικός ένοικος του ανεμόμυλου. Έτσι, για όσους έχουν ονειρευτεί ένα αποκλειστικό παράθυρο στην ιστορία, η αναζήτησή σας ολοκληρώνεται εδώ. Η Windmill Villa είναι κάτι περισσότερο από ένα απλό κατάλυμα διακοπών - είναι η ιδιωτική σας πύλη σε ένα χρονικό γεμάτο με πανάρχαια γοητεία.

Δείτε όλα τα ξενοδοχεία στην Ελλάδα

The Windmill


Ο επόμενος σταθμός μας μάς φέρνει στη γραφική πόλη Σκάρμπορο στο Βόρειο Γιορκσάιρ του Ηνωμένου Βασιλείου. Το The Windmill πρόκειται για ένα θαύμα 230 ετών που αποτελεί τον τελευταίο εναπομείναντα ανεμόμυλο στο Σκάρμπορο. Αυτός ο ανεμόμυλος του 18ου αιώνα, ο οποίος είναι διατηρητέος κατά βαθμό ΙΙ, έχει μετατραπεί με τέχνη σε ένα από τα πιο ξεχωριστά καταλύματα της περιοχής, προσφέροντας επιλογή μεταξύ διαμονής με πρωινό και δυνατότητα προετοιμασίας γευμάτων, ενώ παράλληλα είναι ένα από τα ξενοδοχεία με μπουτίκ χαρακτήρα στο Γιορκσάιρ. Το The Windmill, που βρίσκεται στο τέλος ενός ήσυχου αδιέξοδου με άνετο χώρο στάθμευσης, προσφέρει μια γαλήνια απόδραση, ενώ απέχει λιγότερο από πέντε λεπτά με τα πόδια από το κέντρο της πόλης, τον σιδηροδρομικό σταθμό και το φημισμένο θέατρο Stephen Joseph.

Εμβαθύνοντας περισσότερο στο The Windmill, θα βρείτε δύο μαγευτικά διαμερίσματα που βρίσκονται μέσα στον ίδιο τον ανεμόμυλο. Το καθένα απλώνεται σε δύο επίπεδα και διαθέτει σαλόνι, κουζίνα, τραπεζαρία και ένα υπνοδωμάτιο με ιδιωτικό μπάνιο - όλα διαμορφωμένα για να φιλοξενούν δύο ενήλικες. Για όσους επιθυμούν μια πινελιά περιπέτειας και δεν φοβούνται τα ύψη, το διαμέρισμα Top Balcony είναι ένα όνειρο που γίνεται πραγματικότητα. Ανεβείτε τα 38 σκαλοπάτια για να απολαύσετε την εκπληκτική θέα στη θάλασσα από το ολόδικό σας μπαλκόνι - κάτι το οποίο αναμφισβήτητα αξίζει τον κόπο.

Αν προτιμάτε να μην ανεβαίνετε πολλά σκαλοπάτια, τότε το κάτω διαμέρισμα είναι ιδανικό για εσάς. Με μόνο 15 σκαλοπάτια μέχρι την είσοδό του, αυτό το μεγαλύτερο διαμέρισμα μπορεί να μην προσφέρει θέα στη θάλασσα, αλλά σίγουρα αποζημιώνει με την καλαίσθητη διακόσμηση και τον άνετο χώρο του. Επιπλέον, στην ήσυχη αυλή, δίπλα στον ανεμόμυλο, βρίσκονται δύο ακόμη εξοχικά με δυνατότητα προετοιμασίας γευμάτων, που συμπληρώνουν τις ποικίλες επιλογές διαμονής στο The Windmill.

Δείτε όλα τα ξενοδοχεία στο Ηνωμένο Βασίλειο

Anemoscope Windmill Villa


Συνεχίζοντας την περιπέτειά μας, ταξιδεύουμε στο μαγευτικό νησί της Σαντορίνης. Εδώ, στο παραδοσιακό χωριό Πύργος, βρίσκεται η εκπληκτική Anemoscope Windmill Villa. Ως ένα θαύμα αναπαλαίωσης, αυτή η τριώροφη κατοικία προσφέρει κάτι περισσότερο από ένα μοναδικό μέρος για να κοιμηθείτε. Λειτουργεί ως έμβλημα ενός ιστορικού παρελθόντος, με μια εκτεταμένη βεράντα που προσφέρει ανεμπόδιστη, πανοραμική θέα στο Αιγαίο Πέλαγος, τα τοπικά χωριά και τη διάσημη Καλντέρα της Σαντορίνης. Καθένα από τα 120 τετραγωνικά μέτρα της έχει σχεδιαστεί προσεκτικά, συνδυάζοντας άψογα τα παραδοσιακά στοιχεία με μια σύγχρονη vintage αισθητική. Η βίλα αποτελείται από δύο άνετα υπνοδωμάτια, ένα φιλόξενο καθιστικό που συμπληρώνεται από μια καλά εξοπλισμένη κουζίνα και διαθέτει πολυτέλειες όπως υπαίθριο υδρομασάζ και εγκαταστάσεις μπάρμπεκιου. Εδώ, η γοητευτική γοητεία του χθες παντρεύεται άψογα με τις σύγχρονες ανέσεις, δημιουργώντας μια αρμονική συγχώνευση του παρελθόντος και του παρόντος.

Κάθε σπιθαμή της Anemoscope Windmill Villa ψιθυρίζει ιστορίες από το πλούσιο παρελθόν της. Γνωστός αρχικά ως "Πέρα Μύλος", αυτός ο ανεμόμυλος ήταν ένας από τους πέντε μοναδικούς ανεμόμυλους του Πύργου που χτίστηκε στις αρχές του 1700. Για πάνω από δύο αιώνες, η ιδανική του θέση στο νησί του επέτρεπε να παράγει προϊόντα κάτω από όλες τις καιρικές συνθήκες, μέχρι που ο καταστροφικός σεισμός του 1956 σταμάτησε τη λειτουργία του. Μετά τον σεισμό, η οικογένεια Καραμολέγκου, η οποία κατείχε και διατήρησε τον ανεμόμυλο, αποφάσισε να του δώσει νέα πνοή. Ανέλαβαν μια πλήρη ανακαίνιση, μετατρέποντάς τον σε μια μοναδική εμπειρία διαμονής. Ορισμένα από τα έπιπλα της βίλας είναι είτε χειροποίητα είτε αυθεντικά κομμάτια που διατηρήθηκαν από το παρελθόν, προσθέτοντας στην κληρονομιά αυτού του ανεμόμυλου που κάποτε λειτουργούσε. Στην Anemoscope Windmill Villa, κάθε διαμονή είναι ένα βήμα σε μια συναρπαστική ιστορία ανθεκτικότητας και μεταμόρφωσης.

Δείτε όλα τα ξενοδοχεία στη Σαντορίνη

Quinta Dos Moinhos De Sao Filipe


Αν αναζητάτε μια απόδραση που προσφέρει εκπληκτική θέα, ένα μεθυστικό μείγμα αρωμάτων βουνού και θάλασσας και ένα κομμάτι ιστορίας, το Quinta Dos Moinhos De Sao Filipe στη Σετούμπαλ της Πορτογαλίας είναι ο προορισμός σας. Στους πρόποδες του βουνού Arrábida, μόλις 44 χιλιόμετρα από τη Λισαβόνα, αυτό το διαμάντι ηλικίας ενός αιώνα δεν είναι απλώς ένα κατάλυμα αλλά ένα ταξίδι αισθήσεων που συνδυάζει το παρελθόν και το παρόν.

Με τοποθεσία στην πλαγιά του λόφου, το Quinta Dos Moinhos De Sao Filipe αποτελεί μοναδικό σημείο θέασης της χερσονήσου Tróia, της Σετούμπαλ και του απέραντου Ατλαντικού Ωκεανού. Ως ένα από τα ξενοδοχεία στην Πορτογαλία με πισίνα με πανοραμική θέα, αυτό το μοναδικό κατάλυμα επιτρέπει επίσης στους επισκέπτες να απολαύσουν τη μαγευτική θέα και από τον χώρο της πισίνας. Καθώς το φως της ημέρας μετατρέπεται απαλά σε λυκόφως, το θέαμα μπροστά στα μάτια σας μεταμορφώνεται. Η φασαρία των αλιευτικών σκαφών, των ιστιοφόρων, των εμπορικών πλοίων, των καταμαράν και των φέριμποτ κατά τη διάρκεια της ημέρας δίνει τη θέση της στον μαγευτικό χορό των χιλιάδων λαμπερών φώτων από τη Σετούμπαλ, το Forte και το σύνολο της χερσονήσου Troia. Η συγχώνευση του φρέσκου ορεινού αέρα γεμάτου με το άρωμα του δεντρολίβανου και των πεύκων και της αλμυρής θαλασσινής αύρας είναι μεθυστική. Το κατάλυμα αυτό, ένας περιζήτητος χώρος για εκδηλώσεις, είναι επίσης ένας ιδανικός χώρος για όσους απλώς επιθυμούν να βυθιστούν σε αυτό το μαγικό περιβάλλον. Όπως το έθεσε εύστοχα ο Πορτογάλος ποιητής António Gedeão, είναι ένα μέρος "όπου μπορείτε να μεθύσετε από το ΓΑΛΑΖΙΟ".

Δείτε όλα τα ξενοδοχεία στην Πορτογαλία

The Windmill Blackthorn Hill


Μέσα στο καταπράσινο τοπίο της υπαίθρου του Οξφορντσάιρ, το The Windmill Blackthorn Hill είναι ένας ιστορικός φάρος. Ξεπερνά τον ρόλο ενός απλού αξιοθέατου, προσφέροντας ένα καταφύγιο για όσους αναζητούν μια μαγευτική εμπειρία διαμονής, είτε πρόκειται για μια ρομαντική απόδραση είτε για μια αξέχαστη επανένωση με φίλους. Το The Windmill Blackthorn Hill, μια θαυμάσια αποκατάσταση ενός ανεμόμυλου του 1700, αποτελεί μια άψογη συγχώνευση του παρελθόντος και του παρόντος. Προσφέρει μια εμπειρία βουτηγμένη στην ιστορική κομψότητα, ενώ παράλληλα φροντίζει για τις ανέσεις της σύγχρονης ζωής, καθιστώντας το ένα ιδανικό ξενοδοχείο μόνο για ενήλικες στο Ηνωμένο Βασίλειο. Ο ανεμόμυλος είναι διαθέσιμος τόσο για όσους επιθυμούν μικρότερης διάρκειας διαμονή όσο και για όσους αναζητούν μια μεγαλύτερης διάρκειας περιπέτεια με την οικογένεια και τους φίλους τους, έχοντας τη δυνατότητα να φιλοξενήσει έως και δέκα ενήλικες.

Κατά την άφιξή σας σάς υποδέχεται ένα ημι-βυθισμένο, κυκλικό ισόγειο, μια πρόσφατη προσθήκη που διαθέτει το δικό της κήπο στην αυλή, με τρεις μαγευτικά φωτισμένους καταρράκτες. Εδώ, μπορείτε να χαλαρώσετε με ένα ποτήρι σαμπάνια, να απολαύσετε τις γεύσεις ενός μπάρμπεκιου ή μιας πίτσας φρέσκιας από τον ξυλόφουρνο. Καθώς μπαίνετε στο εσωτερικό, το The Windmill αποκαλύπτει έναν καθιστικό χώρο που προκαλεί δέος, διακοσμημένο με γούστο με θεματική εσωτερική διακόσμηση και τονισμένο από μεγάλους φεγγίτες που κάνουν το βλέμμα σας να στραφεί προς τα πάνω. Η καρδιά του Windmill είναι η ευρύχωρη κουζίνα, καλά εξοπλισμένη με μια σειρά από συσκευές και εργαλεία υψηλής ποιότητας για να ζωντανέψετε τις μαγειρικές σας δημιουργίες.

Στο τέλος της ημέρας, ο φωτισμός μεταμορφώνει τον ανεμόμυλο, αναδεικνύοντας τα χαρακτηριστικά του και προετοιμάζοντας το σκηνικό για αξέχαστες γιορτές. Αλλά η μαγεία δεν σταματά εδώ. Ανεβείτε τη σπειροειδή σκάλα για να εξερευνήσετε πέντε διαφορετικά επίπεδα, το καθένα με τη δική του ξεχωριστή γοητεία. Από μια άνετη αίθουσα κινηματογράφου μέχρι έναν κήπο στον τελευταίο όροφο, και τελικά φτάνοντας σε ένα σαλόνι που παρουσιάζει εκπληκτική, πανοραμική θέα σε τρεις κομητείες, κάθε επίπεδο αυτού του ιστορικού θαύματος προσθέτει στη μαγευτική εμπειρία.

Δείτε όλα τα ξενοδοχεία στο Οξφορντσάιρ

Mondriaanmolen, a real Windmill close to Amsterdam


Βυθισμένο στην ολλανδική παράδοση και φωλιασμένο στις καταπράσινες εκτάσεις της Ολλανδίας, το Mondriaanmolen, a real Windmill close to Amsterdam, ένας γνήσιος ανεμόμυλος του 19ου αιώνα στο Abcoude, σας προσκαλεί να γυρίσετε πίσω στο χρόνο. Σε απόσταση αναπνοής από τη ζωντανή βουή του Άμστερνταμ - μόλις 15 λεπτά με το αυτοκίνητο - αυτός ο μαγευτικός ανεμόμυλος σας ταξιδεύει σε μια εποχή που η ζωή κινούνταν στο ρυθμό των πτερυγίων του ανεμόμυλου που γυρνούσαν. Κεντρικό στοιχείο του ολλανδικού πολιτισμού, οι ανεμόμυλοι δεν έχουν μόνο ιστορική σημασία, αλλά παρέχουν επίσης μια νοσταλγική αίσθηση απλότητας και βουκολικών σκηνών, που γιορτάζεται περαιτέρω μέσω της ετήσιας Εθνικής Ημέρας Μύλων.

Αυτή η μοναδική κατοικία τριών υπνοδωματίων περιβάλλεται με αγάπη από την πεμπτουσία της ολλανδικής υπαίθρου, με καταπράσινο γκαζόν, γαλήνια ποτάμια και πρόβατα που βόσκουν. Ακόμα κι έτσι, αγκαλιάζει την άνεση του παρόντος με ανέσεις όπως WiFi και πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα. Οι εσωτερικοί χώροι του αποπνέουν ζεστασιά και γοητεία, από το φιλόξενο τζάκι στο ηλιόλουστο σαλόνι μέχρι την ανακουφιστική αγκαλιά των ξύλινων δοκών στα υπνοδωμάτια. Ανεβείτε στον τελευταίο όροφο και θαυμάστε τις διατηρημένες εσωτερικές λειτουργίες του μύλου, ένα νεύμα στο ένδοξο παρελθόν του. Ή επιλέξτε ένα απολαυστικό γεύμα στον υπαίθριο κήπο, όπου το γραφικό πανόραμα της ολλανδικής υπαίθρου αποτελεί το τέλειο σκηνικό για τη γευστική σας εμπειρία. Αυτό είναι το Mondriaanmolen, όπου η ιστορία, η άνεση και η φύση διασταυρώνονται σε ευχάριστη αρμονία.

Δείτε όλα τα ξενοδοχεία στην Ολλανδία

The Windmill Resort


Καθώς ολοκληρώνουμε τη λίστα μας, ταξιδεύουμε στην καρδιά των μαγευτικών Κυθήρων. Εδώ, ανάμεσα στον ζωντανό ελληνικό πολιτισμό, βρίσκεται το τελευταίο μας μοναδικό κατάλυμα - το The Windmill Resort. Μια τέλεια ενσάρκωση της διαχρονικής αρχιτεκτονικής ομορφιάς, ενσαρκώνει το φιλόξενο ελληνικό πνεύμα, λειτουργώντας ως ευέλικτος χώρος για γάμους, εκδηλώσεις, ακόμη και για αποδράσεις για γιόγκα, ενώ είναι επίσης ένα από τα ξενοδοχεία στην Ελλάδα για μήνα του μέλιτος.

Σε μια εκπληκτική έκταση 14.000 μέτρων καταπράσινου τοπίου, το The Windmill Resort βρίσκεται σε ιδανική τοποθεσία, σε μικρή απόσταση με τα πόδια από τα αξιοσημείωτα αξιοθέατα των Κυθήρων. Το θέρετρο αποτελεί μια κομψή συγχώνευση ιστορικής και σύγχρονης αρχιτεκτονικής, συνδυάζοντας παραδοσιακά πέτρινα στοιχεία με μοντέρνα σχέδια για τη δημιουργία ενός άνετου αλλά και εκλεπτυσμένου περιβάλλοντος. Καθώς ανατέλλει η αυγή, τα μεθυστικά αρώματα από το περιβάλλον πράσινο διαπερνούν το θέρετρο, προσφέροντας στους επισκέπτες μια μοναδική αισθητηριακή απόλαυση.

Το Windmill Resort διακρίνεται για την αξιολόγηση 4 κλειδιών, την υψηλότερη διάκριση για διαμερίσματα στην Ελλάδα, και στεγάζει 14 ευάερα, ανοιχτά διαμερίσματα. Σχεδιασμένο για να ανταποκρίνεται σε διαφορετικές ανάγκες, το θέρετρο προσφέρει μονόκλινα, δίκλινα, τρίκλινα και τετράκλινα καταλύματα, το καθένα από τα οποία προσφέρει μια γαλήνια και χαλαρωτική ατμόσφαιρα. Το Windmill Resort υπόσχεται μια εμπειρία βουτηγμένη στην αυθεντική άνεση και την αξέχαστη ελληνική φιλοξενία.

Δείτε όλα τα ξενοδοχεία στα Κύθηρα

Το ταξίδι μέσα από αυτά τα καταλύματα - πρώην ανεμόμυλους ήταν απλά μαγευτικό. Κάθε μοναδική τοποθεσία που επισκεφτήκαμε προσφέρει ένα ξεχωριστό μείγμα ιστορίας, γοητείας και σύγχρονης άνεσης, προσφέροντας μια αξέχαστη απόδραση από την καθημερινότητα. Από τη ρουστίκ ομορφιά του Windmill at Blackthorn Hill στο Ηνωμένο Βασίλειο μέχρι τη διαχρονική κομψότητα του Windmill Resort στην Ελλάδα, αυτά τα καταλύματα - ανεμόμυλοι συμπυκνώνουν το πνεύμα της περιπέτειας, της χαλάρωσης και της ανακάλυψης.

Ελπίζουμε ότι αυτή η περιήγηση σας ενέπνευσε να βγείτε από την πεπατημένη και να εξερευνήσετε κάτι διαφορετικό. Αν αυτές οι απίστευτες αποδράσεις σε ανεμόμυλους σας κίνησαν την περιέργεια και ανυπομονείτε να ανακαλύψετε περισσότερα μοναδικά καταλύματα, σας προσκαλούμε να εξερευνήσετε την κατηγορία μας "Ασυνήθιστα ξενοδοχεία". Εδώ το καθημερινό συναντά το μαγικό και τα συνηθισμένα καταλύματα μετατρέπονται σε αξέχαστες εμπειρίες. Από πανύψηλα κάστρα μέχρι καθοδηγητικούς φάρους, από ιστορικές φυλακές μέχρι δωμάτια σε δεντρόσπιτα, η κατηγορία μας "Ασυνήθιστα ξενοδοχεία" παρουσιάζει μια πανδαισία από αξιόλογα καταλύματα που θα τροφοδοτήσουν τα όνειρά σας και θα ικανοποιήσουν τη δίψα σας για περιπέτεια.

Βάλτε πλώρη για την επόμενη απόδρασή σας μαζί μας, αγκαλιάστε το εξαιρετικό και αφήστε το ταξίδι σας να ξεκινήσει!

Μην ξεχάσετε να μας ακολουθήσετε στα social media!
Facebook | Instagram | Twitter | TikTok | LinkedIn | Pinterest




5.292.770

Ξενοδοχεία

60

Κατηγορίες

48.974

Περιοχές

200.232

Πόλεις

× Αρχική Σελίδα Σχετικά με Εμάς Press Κατηγορίες Blog Hotel Awards Travelmyth GPT Επικοινωνία Όροι & Προϋποθέσεις Πολιτική Απορρήτου Πολιτική Cookies Συχνές Ερωτήσεις