Το Auberge Saint-Antoine λειτουργεί τη δική του φάρμα στο Île d'Orléans, σε απόσταση μικρότερη των 23 χλμ., προμηθεύοντας πάνω από το ήμισυ των λαχανικών, φρούτων, σαλατών και αρωματικών βοτάνων του έτους, προωθώντας μια προσέγγιση «από το αγρόκτημα στο πιάτο» χωρίς χημικά λιπάσματα ή φυτοφάρμακα. Το ξενοδοχείο είναι πιστοποιημένο «Aliments du Québec au menu» και «Smarter Seafood», προμηθεύοντας προϊόντα εντός ακτίνας 50 χλμ. όπου είναι δυνατόν. Έχουν αντικαταστήσει τα ατομικά πλαστικά προϊόντα περιποίησης με επαναγεμιζόμενα δοχεία και παράγουν μικρο-φιλτραρισμένο νερό στις εγκαταστάσεις, εξοικονομώντας πάνω από 60.000 πλαστικά μπουκάλια και 60 παραδόσεις φορτηγών ετησίως. Το ξενοδοχείο χρησιμοποιεί οικολογικά και βιοδιασπώμενα προϊόντα καθαρισμού, προσφέρει check-in/check-out χωρίς χαρτί και ανακυκλώνει όλες τις μάσκες διαδικασίας. Επίσης, δίνουν προτεραιότητα σε πράσινες και ανανεώσιμες πηγές ενέργειας, υιοθετούν μέτρα ενεργειακής απόδοσης και διαθέτουν σταθμούς φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων.
Δείτε περισσότερα