Τι καθιστά το ξενοδοχείο/κατάλυμά σας φιλικό προς το περιβάλλον; Πράσινη οροφή
Οικοδομικά υλικά από βιώσιμες πηγές
Το κτίριο μεγιστοποιεί το ρεύμα αέρα για να μειώσει την ανάγκη κλιματισμού
Το κτίριο μεγιστοποιεί το φυσικό φως για να μειώσει την ανάγκη φωτισμού και θέρμανσης
Ενασχόληση με πρωτοβουλίες φιλικές προς το περιβάλλον (π.χ. αναδάσωση, προστασία άγριας ζωής)
Συλλογή και χρήση βρόχινου νερού
Χρήση μη τοξικών καθαριστικών προϊόντων
Παροχή οργανικού φαγητού στο εστιατόριο
Το προσωπικό έχει εκπαιδευτεί να ακολουθεί περιβαλλοντικές πολιτικές
Το καζανάκι στις τουαλέτες ρίχνει έως και 6 λίτρα ανά τράβηγμα
Τα απορρίμματα χωρίζονται σε 3 κατηγορίες
Δεν χρησιμοποιούνται αναλώσιμα (μιας χρήσης) ποτήρια/κούπες, πιάτα και μαχαιροπίρουνα
Τα περισσότερα υλικά που χρησιμοποιούνται στην παρασκευή γευμάτων παράγονται τοπικά
Το εστιατόριο διαθέτει εναλλακτικό χορτοφαγικό μενού