Ξενοδοχείο που έχει υιοθετήσει κάποιες πρακτικές βιωσιμότηταςΤο Hindsæter λειτουργεί με μια αναγεννητική και περιβαλλοντική φιλοσοφία, εστιάζοντας σε μια κουζίνα βασισμένη σε εποχιακά, πολύ τοπικά προϊόντα από το Jotunheimen, και μια αυστηρή προσέγγιση «από τη μύτη στην ουρά» για το κρέας, συμπεριλαμβανομένου του ταράνδου που προέρχεται από ακτίνα 20 χλμ. Οι ενεργειακές ανάγκες του ξενοδοχείου καλύπτονται από τον δικό του σταθμό παραγωγής ενέργειας, επιδεικνύοντας ενεργειακή αυτονομία. Επίσης, δίνει προτεραιότητα στην εκτεταμένη διαλογή απορριμμάτων, χρησιμοποιεί ανακτημένα και τοπικά υλικά για ανακαινίσεις και ενθαρρύνει τους επισκέπτες να ελαχιστοποιούν τα πλυντήρια.
Δείτε περισσότερα