Τι καθιστά το ξενοδοχείο/κατάλυμά σας φιλικό προς το περιβάλλον; Το κτίριο μεγιστοποιεί το φυσικό φως για να μειώσει την ανάγκη φωτισμού και θέρμανσης
Συλλογή και χρήση βρόχινου νερού
Χρήση μη τοξικών καθαριστικών προϊόντων
Παροχή οργανικού φαγητού στο εστιατόριο
Φωτισμός LED σε όλο το κατάλυμα
Το καζανάκι στις τουαλέτες ρίχνει έως και 6 λίτρα ανά τράβηγμα
Το χαρτί υγείας είναι κατασκευασμένο από μη λευκασμένο χαρτοπολτό, χωρίς χλώριο, ή έχει λάβει κάποιο οικολογικό σήμα
Τα απορρίμματα χωρίζονται σε 3 κατηγορίες
Δεν χρησιμοποιούνται αναλώσιμα (μιας χρήσης) ποτήρια/κούπες, πιάτα και μαχαιροπίρουνα
Ο κλιματισμός και η θέρμανση σβήνουν αυτόματα όταν τα παράθυρα είναι ανοιχτά
Τα περισσότερα υλικά που χρησιμοποιούνται στην παρασκευή γευμάτων παράγονται τοπικά
Το εστιατόριο διαθέτει εναλλακτικό χορτοφαγικό μενού